Cautare

561 de rezultate pentru "jantea cristina" (2.75 secunde)
Clipe crunte pentru Cristina Uni-K! Dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, s-a confruntat cu complicatii, dupa nastere! A avut nevoie de ingrijire permanenta si nu si-a putut tine bebelusul in brate.
Cristina de 34 de ani, D. ... Cristina, D. Valentina, D. Roxana, C. Marian, C. Lacramioara. Impotriva acestora s-a inceput urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave in forma continuate.
Cristina Spatar radiaza de fericire, iar frumoasa cantareata se pregateste sa faca marele pas la altar cu sotul ei, Vicentiu Mocanu.
Cristina Balan a nascut in cada din cauza unei experiente traumatizante!A preferat sa taie cordonul ombilical noului nascut chiar sotul ei, pentru ca, sustine ea, la nasterea anterioara a fost injurata de medic!
Viata e frumoasa pentru Cristina Belciu! La usa ii bate un fan infocat si ii tot trimite buchete uriase de flori.
Cristina Belciu, asa cum nu ati mai vazut-o niciodata, pana acum! Nu e doar frumoasa, ci si...fata de casa.
Cristina Spatar a avut parte de un eveniment grandios. Artista s-a casatorit cu alesul inimii sale. Rochia de mireasa a cantarit aproape 10 kilograme.
Guvernul a numit-o ieri in functia de subprefect al Municipiului Bucuresti pe Cristina Ecaterina Corut, aceasta ocupand postul temporar, pe durata suspendarii din functie a titularului postului, Romeo Raicu, care isi exercita mandatul de deputat.
Tot in functii de secretar de stat au fost numiti Cristina Coteanu (la Ministerul Justitiei), Dumitru Miron (la Ministerul Educatiei si Cercetarii), Nicolae Adrian Lemeni (la Ministerul Culturii si Cultelor), Constantin Popescu (la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor) si Mugur Craciun (la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale).
Presedintele argentinian Cristina Kirchner a anuntat marti un proiect de nationalizare a fostei uzine militare pentru avioane Cordoba din centrul tarii detinuta de grupul american Lockheed Martin.
"Nu contest noii membri ai C.A., dar stiti cine este Cristina Parvulescu (n.r. nou membru al C.A.)?
• Intre 6-8 iunie 2008 tot la Roma si tot la Hotel Hassler, dar de data aceasta cu Cristina Sincai, urmatoarea pe lista lui Diaconescu dupa Elena.
Si Cristina Calangiu e o fata desteapta. GdS: Candidatura dumneavoastra depinde de decizia judecatorilor... A.S.: Judecatorii pot tine dosarul sapte ani.
La discutii participa si viceprimarul Cristina Calangiu. Edilul Craiovei i-a solicitat ministrului sa fie construita Autostrada Sudului sau cel putin un drum expres Craiova - Pitesti.
Cei trei - Cristina Calangiu, Cosmin Enea si Dan Mogos - isi vor putea intra din nou in drepturi, singura conditie prevazuta de lege fiind sa depuna declaratiile de avere pana la organizarea primei sedinte a consiliului.
La randul sau, fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas (PSD), considera ca perindarea a trei nume de ministeriabili - Cristina Parvulescu, Ene Dinga si Anca Boagiu - in aproape noua luni la MIE demonstreaza „capacitatea politica deficitara a actualei coalitii aflate la guvernare de a gestiona un subiect atat de important precum aderarea“.
Cit despre costuri, am putea adauga noi... Cu burta pe maci... "S-au asezat bine aici unde s-au asezat...", ofteaza cercetator-arheologul Cristina Talmatchi.
* Cristina Trepcea: Daca intentia ar fi de a semnala problema de securitate, discutia ar fi fost discutata cu experti in domeniu.
Roxana a luat argint in proba de 60 m si bronz cu stafeta de 4x2 ture, alaturi de Cristina Marinescu, Catalina Chirca si Andreea Cojocaru.
Liviu Varciu, pilotul Catalin Cazacu - campion national la motociclism viteza si Cristina Soloc - prezentator Motomagia TVR 2. Mini-evenimentul din cadrul SMAEB 2015 a fost un real succes si o avanpremiera la Campionatul National de Motociclism Viteza - Etapa I - 1-3 mai Motor Park - Adincata (jud.
google-analytics.com